Infoisinfo Nederland

Bosch Makelaars Van den
Makelaardij in Dongen

www.vandenboschmakelaars.com
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0162 321 61?

Adres

Mgr. Poelsstraat 1 A. P.C. 5103BD, Dongen, Noord Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Bosch Makelaars Van den

Koop in Dongen, Verkoop in Dongen, Taxatie in Dongen, Hypotheekadvies in Dongen

Het kantoor Van den Bosch makelaars is gevestigd in Dongen. We kunnen een vrijblijvende waardebepaling van uw huis verrichten. Met diverse diensten. Om de kans op een geslaagde transactie zo groot mogelijk te maken, staan wij op elk moment voor u klaar. Onze diensten zijn nooit een standaardproduct, samen met u als opdrachtgever gaan wij op zoek naar uw ideaalplaatje. .
We onderscheiden ons door een vernieuwende en heldere professionele benadering van uw huisvestingsvraagstuk, of het nu gaat om een woning of een bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw. Henk Goos is sinds 1994 werkzaam in de makelaardij bij Van den Bosch makelaars, Koen Dirkse begon zijn carrière bij Van den Bosch makelaars in 1996, daarna een periode van 8 jaar werkzaam in de zakelijke financiële dienstverlening, vervolgens heeft hij in 2006 zijn rentree gemaakt bij Van den Bosch bedrijfsmakelaars. Vastgoed-engineers Henk Goos en Koen Dirkse zijn de drijfveren achter Van den Bosch makelaars. In 2006 zijn we naast de woningmarkt ook de bedrijfsonroerend goed markt gaan bedienen. In 1992 opende Van den Bosch makelaars zijn deuren en richtte zich in de eerste jaren met name op de woningmarkt. Maar ook een officiële taxatie behoort tot de mogelijkheden.
We richten ons bij aan- en verkoop van woningen met name op Dongen en omgeving. Zij doen met regelmaat een beroep op ons. Ons kantoor houdt zich bezig met bemiddeling en advies bij aan- en verkoop van woningen gebruikmakend van een uitgebreid regionaal netwerk. In de afgelopen jaren hebben wij het vertrouwen gekregen van vele opdrachtgevers, corporaties, zoals ontwikkelaars, zowel van particulieren als professionele partijen, notarissen en accountants. Binnen ons kantoor, zijn de lijnen kort, dat bestaat uit een jong dynamisch team van 7 mensen, wat zorgt voor een persoonlijk en informeel contact. .
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 8:30 17:30
   Dinsdag 8:30 17:30
   Woensdag 8:30 17:30
   Donderdag 8:30 17:30
   Vrijdag 8:30 17:30
   Zaterdag 10:00 14:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Bosch Makelaars Van den (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe